Înapoi

Comuna Motca, SAT BOURENI NR. 14

Te asteptam NON STOP in sala de jocuri Las Vegas Games Motca, sat Boureni! Vino sa te bucuri de aparate slot machine performante, gata sa te premieze cu cel mai mare jackpot!

Avem o experienta de peste 20 de ani pe piata jocurilor de noroc din Romania. In anii 2018 si 2019 am fost desemnati “BRANDUL CU CEA MAI DINAMICA DEZVOLTARE IN INDUSTRIA DE GAMING” si am primit premiul pentru “CEL MAI BUN OPERATOR DE JOCURI DIN AFARA BUCURESTIULUI”.

Pe plan national detinem peste 300 de locatii tip casino deschise in aproape toate centrele urbane. Printre acestea se numara Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Ilfov, Maramures, Pascani, Ploiesti, Salaj, Sibiu, Suceava, Timisoara, Vaslui, Galati etc. Iar numarul lor este in continua crestere.

Jucatorii care aleg sa evadeze din cotidian, in salile noastre au la dispozitie peste 5000 de mijloace de joc performante si posibilitatea sa experimenteze jocuri ca la aparate de tip cazino din Las Vegas. Fie ca prefera sloturile (pacanelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultima generatie. Aparatele noastre contin o gama variata de jocuri din care orice pasionat poate alege cu incredere.

Las Vegas Games va rasplateste fidelitatea si va ofera experiente de neuitat. De aceea, organizam periodic petreceri si evenimente diverse, campanii promotionale si tombole generoase, cu premii in bani, masini si alte produse de lux.

La noi atmosfera este primitoare si personal experimentat si cu invitati speciali. Va asteptam in fiecare locatie cu un decor unic, elegant si modern.

Cocktailuri si candybar din partea casei.

Vezi toate locatiile din > Iasi.

 

Participa acum la Golden Ticket! Vino in salile de joc Las Vegas Games din Motca, acumuleaza puncte, printeaza tickete si intra in cursa pentru marele premiu!

DETALII ->> GOLDEN TICKET IASI

Telefon:
Directii
  • Free drinks
  • Open 24/7
  • Candy bar
  • BONUS CARD