Noutăți

Aflaţi ştiri şi noutăţi despre cum sprijinim comunitatea prin finanţarea organizaţiilor non-profit şi a serviciilor de sănătate, prin programe de educaţie şi prin campanii sociale și de conştientizare.

Comunităţile puternice

se dezvoltă în jurul şi prin implicarea şi ajutorarea cetăţenilor săi.

Las Vegas Games îmbrăţişează oportunităţile de susţinere şi de sponsorizare a unor evenimente şi activităţi comunitare care angajează şi inspiră cetăţenii să dezvolte o comunitate mai unită, mai echilibrată, mai putenică şi mai evoluată.

Încurajăm cetăţenii să se implice activ în comunităţi prin sponsorizarea oportunităţilor care inspiră o un stil de viaţă sănătos şi apreciere sportivă, educaţională, culturală şi artistică – toate acestea contribuind la întreţinerea unui sentiment de apartenenţă la comunitate.

Las Vegas Games susține federația română de box

Susținem performanța și am ales să fim alături de Federația Română de Box la Campionatul European de la Sarajevo!
Las_Vegas_Games_sustine_Federatia_Romana_de_Box

Club "Exclusive"
Las Vegas Games

Devino membru în EXCLUSIVE CLUB și zilnic ai motive în plus să te distrezi mai mult:

Galerie foto

Suntem compania cu cea mai dinamică dezvoltare pe teritoriul Romaniei în domeniul jocurilor de noroc / casino land-based. Şi ne propunem să păstrăm ritmul accelerat de expansiune, ţintind la poziţia de “compania cu cea mai întinsă reţea teritorială din Romania în zona de sloturi land-based”.