Pasiune și rezistență – Cele mai lungi jocuri de poker din lume

Pasiunea și rezistența caracterizează cele mai epice jocuri de poker din întreaga lume. Aceste confruntări au stabilit recorduri și au oferit momente memorabile pentru comunitatea de jucători, inclusiv turnee de lungă durată.

150 de zile de adrenalină

jocuri de noroc poker pacanele las vegas games

În 1949, la Binion’s Horseshoe Casino din Las Vegas, Johnny Moss și Nick Dandolos au jucat un faimos joc de poker. Acest duel s-a desfășurat pe parcursul a cinci luni, respectiv 150 de zile, cu pauze scurte de câteva zile între etape.

Duelul s-a încheiat atunci când Dandolos a cedat, iar Moss a fost declarat câștigător.

Acest duel a devenit unul dintre cele mai celebre momente din istoria pokerului și a contribuit la consolidarea reputației Las Vegas-ului. De asemenea, a inspirat multe alte confruntări și turnee de poker de durată în anii care au urmat.

Record de durată și perseverență

În 2010, la Hotelul Bellagio din Las Vegas, Phil Laak a stabilit un record impresionant. El a jucat poker timp de 115 ore consecutive, într-un maraton care a captivat peste 130.000 de spectatori.

Laak a jucat împotriva mai multor adversari și, deși i s-a acordat o scurtă pauză de 5 minute pentru fiecare oră de joc, a reușit să se odihnească doar 30 de minute în total. Cu toate acestea, el a decis în cele din urmă să încheie jocul.

Această performanță remarcabilă l-a adus în Cartea Recordurilor Guinness.

Cele mai lungi 48 de ore în onlinepacanele las vegas games poker jocuri de noroc

Înregistrat în 2010, un eveniment remarcabil organizat în domeniul pokerului online a stabilit un record impresionant. Acesta a fost un joc care a durat 48 de ore, ceea ce l-a consacrat ca fiind cel mai lung joc de poker online din istorie. În cadrul acestui maraton epic, participanții au fost implicați într-o confruntare continuă, desfășurată timp de două zile. Această realizare extraordinară a captivat atenția comunității de jucători de poker online, demonstrând pasiunea și rezistența acestora în fața provocărilor.

Legendarul joc de cărți din subsolul teatrului Bird Cage

Există povești fascinante despre jocuri de noroc care au avut loc în trecut, cum ar fi legendara partidă de cărți care s-a desfășurat în subsolul teatrului Bird Cage din Tombstone timp de opt ani, între 1881 și 1889.

Înainte de turneu, jucătorii au plătit 1.000 USD (echivalentul a 30.600 USD astăzi) pentru a participa.

pacanele las vegas games poker jocuri de noroc

Această plată în avans a asigurat că doar cei mai înstăriți și mai încrezători jucători aveau acces la această competiție exclusivistă, atrăgând astfel atenția unor figuri legendare. Printre participanți s-au numărat cowboy celebri, mineri înstăriți și alte personaje cunoscute din Vestul Sălbatic.

Jocurile de poker de lungă durată evidențiază abilitățile jucătorilor în acest joc captivant, marcând un loc special în istorie.

Aceste evenimente remarcabile continuă să inspire și să impresioneze comunitatea de jucători din întreaga lume.

Surse foto:

https://www.gamezy.com/
https://www.reddit.com/
https://www.gamesver.com/
https://www.washingtonpost.com/

Înapoi