Campanii

Dacă simţi că eşti norocos şi pregătit pentru un câştig generos în bani, te aşteptăm NONSTOP la cea mai apropiată sală de jocuri Las Vegas Games. Ne dorim să le oferim jucătorilor noştri experienţe deosebite, de neuitat. De aceea, avem mereu în derulare promoţii şi tombole noi de care trebuie să profitaţi. Urmărește-ne și pe Facebook pentru a fi primul care află despre evenimentele și campaniile Las Vegas Games.

tombola

Golden Ticket Top Competition

Intră în joc și fii parte din competiția anului! O nouă aventură plină de emoție, adrenalină și câștiguri spectaculoase! Golden Ticket Top Competition!  Trăiește experiențe de TOP la fiecare extragere și bucură-te de câștiguri fabuloase! Ți-am pregătit experiențe de neuitat, multe surprize și premii senzaționale! Acumulează puncte, transformă-le în tichete și participă la extrageri! Mai multe tichete, mai multe șanse la fiecare extragere! La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Pentru mai multe informaţii despre campania Golden Ticket Top Competition din orașul tău, accesează link-ul.

Află mai multe
tombola

Cashback DUBLU

Aventura continuă! Acum ai Cashback DUBLU tot anul, în toate sălile Las Vegas Games din țară! Joci, te distrezi si te bucuri la MAXIM de avantajele cardurilor de fidelizare. Regulamentul campaniei Cashback Dublu 

Află mai multe
tombola

Cashback fără limite!

Bucură-te de un un nou privilegiu! Cashback fără limite! Acum ai și mai multe avantaje! Toți jucătorii vor putea acumula puncte Cashback indiferent de cardul pe care îl dețin. Punctele pentru Cashback sunt puncte bonus, clientul poate printa tichete în paralel cu retrageri cashback. Pentru mai multe detalii click aici!  

Află mai multe
tombola

Golden Week

Câștigă DUBLU! Acumulează puncte, transformă-le în tichete și participă la extrageri! Aceleași puncte pot fi transformate atât în tichete Golden Week, cât și în tichete Golden Ticket. Te așteaptă premii și oferte exclusiviste la fiecare extragere! Este minunat să te bucuri de și mai multe beneficii cu un singur card!

Află mai multe
tombola

Happy Hours

Avem întotdeauna timp pentru distracție și premii! Prinde orele norocoase din locațiile participante și câștigă premiile puse în joc! Te distrezi, joci și câștigi în stil Las Vegas!  

Află mai multe
tombola

No Tax | All money

Lasă taxele în grija noastră! Distrează-te, trăiește experiența jocului și bucură-te de câștiguri TOTALE! Din cazinourile Las Vegas Games pleci cu tot câștigul acasă!

Află mai multe
Înapoi