Misiune, viziune și valori

Suntem compania cu cea mai rapidă și susținută dezvoltare în domeniul jocurilor de noroc (locații fizice și jocuri online) din țara noastră.

Misiunea noastră este să le oferim  clienților noștri un cadru elegant, sigur și confortabil pentru a-și petrecere timpul liber.

Pentru a ne atinge scopul, echipa noastră muncește susținut și menține ritmul accelerat de expansiune. Țintim la poziția de “compania cu cea mai întinsă rețea teritorială din România în zona de sloturi land-based”, care oferă clienților servicii de cea mai înaltă calitate, profesioniste, într-un cadru la standarde internaționale.

De peste 20 de ani suntem prezenți pe piața românească a jocurilor electronice de tip casino. De atunci îți aducem atmosfera și distracția din Las Vegas mai aproape de tine în cele peste 300 de cazinouri deschise în toată țara.

Această dezvoltare este susținută de echipa LAS VEGAS Games. Suntem profesioniști, dinamici și orientați spre creșterea și dezvoltarea companiei.

Serviciile excelente pe care le oferim, loialitatea față de clienți și parteneri, seriozitatea și responsabilitatea sunt numai câteva dintre calitățile care ne-au propulsat pe primele poziții în topul sălilor de jocuri de noroc din România.

Viziunea noastră are la bază conceptul de JOC RESPONSABIL. Le oferim clienților noștri un mediu propice, sigur și responsabil pentru petrecerea timpului liber, pentru distracție și pentru a trăi emoția câștigului.

Valorile pe care ne bazăm și care ne caracterizează sunt:

  • Profesionalismul
  • Corectitudinea
  • Responsabilitatea
  • Seriozitatea
  • Relația de respect reciproc pe care o avem cu clienții noștri
Înapoi