DESPRE LAS VEGAS GAMES

Suntem compania cu cea mai dinamica dezvoltare pe teritoriul Romaniei si ne propunem sa pastram ritmul accelerat de expansiune, tintind la pozitia de “compania cu cea mai intinsa retea teritoriala din Romania in zona de sloturi land-based”.

SKY IS NO LIMIT

Ai auzit vreodata sunetul de Jackpot? Vino sa-l descoperi in salile de jocuri Las Vegas Games! Crede-ne, nu exista experienta asemanatoare! Traieste si castiga in stil mare!

Prezenti pe piata jocurilor electronice de tip casino din Romania inca din anul 2000, noi iti aduce atmosfera si distractia din Las Vegas mai aproape de tine. Pana in acest moment am deschis peste 300 de sali de jocuri de noroc in toata tara.

Aceasta dezvoltare este sustinuta de ceea noi, in interior, numim familia LAS VEGAS, care este compusa din aproximativ 600 de membrii. Suntem o familie tanara, dinamica si orientata spre cresterea si dezvoltarea companiei.

Suntem compania cu cea mai dinamica dezvoltare pe teritoriul Romaniei si ne propunem sa pastram ritmul accelerat de expansiune, tintind la pozitia de “compania cu cea mai intinsa retea teritoriala din Romania in zona de sloturi land-based”.

Locatiile si aparatele de joc Las Vegas Games

Locatiile noastre te asteapta NON-STOP cu o ambianta eleganta, unica si prietenoasa, cu evenimente inedite si cu aparate de gambling performante, pregatite sa te premieze cu cele mai mari jackpoturi!

Mijloacele de joc pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt: Novo Star, Super Gaminator V+, EGT Premier 4, EGT Premier 5, Black Horse, Silver Shark, Magic Game, Platinum 5, Cobra 1, Cobra 2, Cobra 3, Gaminator 38, Gaminator 4, Ruleta Alfa Stret si altele.

Astfel, indiferent ca doresti sa joci clasic cu o singura linie sau cu mai multe linii tematice, experienta ta in salile noastre va fi exceptionala.

Evadeaza si tu in lumea Las Vegas Games! Lasa-te surprins de jocuri de noroc antrenante, de oferte si promotii de nerefuzat, de premii cash si de party-uri explozive!

Fie ca ai nevoie de relaxare si deconectare, fie ca iti doresti un alt tip de distractie sau oportunitatea de a avea un castig suplimentar jucand responsabil, te asteptam!

LAS VEGAS GAMES – Sky is no limit!

Sala de jocuri Las Vegas Games
Slot games Las Vegas Romania
Ruleta Las Vegas Games

Joacă Responsabil

Apelează gratuit, de luni până vineri, în intervalul 10:00-18:00

0800 800 099

CONTACT

Trimite-ne un mail la adresa de mai jos şi îţi vom răspunde cât mai repede posibil

mail@lasvegas-games.ro