SKY IS NO LIMIT

Ai simțit vreodată bucuria victoriei? Ai auzit sunetul fascinant de Jackpot? Vino să descoperi emoția câștigului în sălile de jocuri Las Vegas Games! Crede-ne, vei trăi o experiență unică!

Te așteptăm NONSTOP într-o ambianță elegantă, confortabilă și relaxantă. Organizăm evenimente de TOP, iar aparatele de gambling performante sunt pregătite să te premieze cu cele mai mari jackpoturi!

Avem o experiență de peste 20 de ani pe piața jocurilor de noroc din România, iar compania noastră a fost multipremiată în ultimii ani ca fiind “Brandul cu cea mai dinamică dezvoltare în industria de gaming” și “Cel mai bun operator de jocuri din afara Bucureștiului”.

Ne mândrim cu un portofoliu variat, de peste 4.000 de aparate de joc. Astfel, fie că îți dorești să joci clasic, cu o singură linie sau cu mai multe linii tematice, experiența ta în sălile noastre va fi senzațională.

De aceea, le oferim clienților noștri o gamă variată de terminale folosite la nivel internațional, de la cei mai apreciați provideri de jocuri de noroc (EGT, IGT, Promatic Games, Novomatic, BeeFee, etc.)

Te așteptăm! Las Vegas Games îți este alături fie că ai nevoie de relaxare, de distracție sau pur și simplu îți dorești oportunitatea de a avea un câștig suplimentar jucând responsabil.

Nu uita: Las Vegas Games face Caskback fără limită!plăți instant. Totul într-un mediu sigur, confortabil și elegant. Îți oferim experiența de TOP pe care o meriți!

Intră în incitantul univers Las Vegas Games! Lasă-te surprins de jocuri de noroc antrenante, de jackpoturi substanțiale, de oferte și promoții de nerefuzat, de premii cash, de party-uri explozive și de multe alte surprize!

Vino! Joci, te distrezi și câștigi NONSTOP!

Îți oferim condiții de lux, siguranță, relaxare, dar și o aventură de senzație într-o comunitate de prieteni.

Ai aflat? Acum te poți bucura de jocurile tale favorite de pe orice device conectat la Internet, la orice oră, din orice loc.

Pe lasvegas.ro poți juca ONLINE, în mod responsabil, oriunde și oricând!

LAS VEGAS GAMES – Sky is no limit!

Înapoi