Antena 3 CNN: Cum s-a dezvoltat lanțul de cazinouri Las Vegas

Antena 3 CNN: Cum s-a dezvoltat lanțul de cazinouri Las Vegas

Grupul Las Vegas, cazinouri land based, este unul dintre cei mai importanti operatori de pe piața de gaming din România, În prezent, grupul are peste 3000 de angajați.Afacerile Grupului Las Vegas au început odată cu primul cazino deschis în anul 2010. Grupul de cazinouri Las Vegas impresionează cu o varietate impresionantă de jocuri disponibile în fiecare locație, de la clasicele jocuri precum ruletă sau blackjack, până la cele mai moderne și captivante sloturi video.

Într-un efort de a promova jocurile de noroc responsabile, Grupul Las Vegas a lansat multiple inițiative de conștientizare și educație. Astfel, în februarie 2023, Grupul a fost primul operator de sloturi care a anunțat renunțarea la publicitatea comercial-stradală.

„Suntem mândri să fim lideri în industria de gaming din România și să oferim experiențe unice jucătorilor noștri. Ne străduim să aducem magia și strălucirea de la Las Vegas în locațiile noastre, păstrând un angajament ferm față de jocul responsabil”, au susținut reprezentanții Grupului Las Vegas.

Grupul Las Vegas a fost a obținut multiple premii în ultimii ani, fiind premiat pentru “Brandul cu cea mai dinamică dezvoltare în industria de gaming”, precum și cu titlul de “Cel mai bun operator de jocuri din afara Bucureștiului”. Prin serviciile excelente pe care le oferă, loialitate față de clienți și parteneri, seriozitate și responsabilitate, Grupul se clasează constant pe primele poziții în topul sălilor de jocuri de noroc din România.

Grupul Las Vegas Games, cazinouri land based, sali de jocuri

Cum arată rețeaua de cazinouri Las Vegas

De la primul cazino deschis în 2010 și până în prezent, rețeaua Las Vegas s-a extins în peste 300 de locații. Afacerile Las Vegas au reușit să se extindă în aproapte toate centrele urbane relevante precum: București, Constanța, Cluj, Brașov, Iași, Timișoara, Arad, Buzău, Oradea, Craiova, Galati sau Suceava, etc, fiind compania cu cea mai dinamică dezvoltare pe teritoriul României în domeniul jocurilor de noroc.Afacerile Las Vegas s-au axat pe crearea unei atmosfere de enterteiment unice, un mix de aparate de tip slot-machine care oferă jucătorilor experiențe relaxante, în jurul promovării unui spirit de joc responsabil. Evenimente Las Vegas sunt considerate unice de către participanți, designul și serviciile oferite de angajați fiind garanția distracției responsabile. Totodată, atenția către nevoile clienților, precum și premiile și concursurile completează atmosfera relaxată.

Grupul Las Vegas și-a propus să investească și în deschiderea a numeroase noi locații. Extinderea afacerilor Las Vegas nu se limitează doar la deschiderea de noi locații, ci include și o diversificare a experienței de joc oferind jucătorilor o experiență autentică, în spiritul jouclui responsabil. Cazinourile sunt si vor fi dotate cu cele mai noi tehnologii, oferind o gamă variată de sloturi.

Grupul Las Vegas este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat. Doar ȋn anul 2022, Grupul a achitat către statul român taxe și impozite ȋn valoare totală de sute de milioane de lei. Pentru 2023, Grupul Las Vegas estimează că va depăși cifrele din 2022. De asemenea, lanțul de cazinouri Las Vegas este și unul dintre angajatorii din România cu multiple locuri de muncă deschise, în întreaga țară.

Material preluat de pe site-ul Antena 3 CNN

Înapoi