Caraș-Severin

Te aşteptăm NONSTOP în sălile de jocuri Las Vegas Games din județul Caraș-Severin.

Sălile de jocuri Las Vegas Games din Caraș-Severin, te așteaptă să te bucuri de cele mai performante aparate slot machine. Joacă acum, acumulează puncte și beneficiază de avantajele cardurilor EXCLUSIVE, VIP și UNLIMITED pentru și mai multe câștiguri și beneficii!

Deţinem peste 300 de locaţii tip casino deschise în localități din aproape toate județele României. Iar numărul lor este în continuă creştere.

Jucătorii noștri fideli ne cunosc, au încredere în personalul Las Vegas și în profesionalismul nostru și ne aleg întotdeauna pentru o experiență de neuitat.

În sălile noastre, clienții au la dispoziţie peste 3.500 de mijloace de joc performante şi posibilitatea de a experimenta jocuri ca în  cazinourile din Las Vegas. Fie ca preferă sloturile (păcănelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie. Aparatele noastre vă oferă o gama variată de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Las Vegas Games Caraș-Severin îți răsplateşte fidelitatea şi îți oferă experienţe de neuitat.

De aceea, organizăm periodic petreceri şi evenimente diverse, campanii promoţionale şi tombole cu premii cash substanțiale.

La noi, atmosfera este primitoare, personalul este profesionist, cu experiență, iar la petreceri te bucuri de întâlnirea cu invitați speciali. Te aşteptăm în fiecare locaţie Las Vegas Games cu un decor unic, elegant şi modern.

Cocktailurile şi candybarul sunt din partea casei!

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăreşte-ne pe paginile dedicate pentru județul Caraș-Severin:

  Facebook   Instagram

Cazinouri Las Vegas Games în județul Caraș-Severin:

Locație

Reșița – Bulevardul Republicii nr. 4

Locație

Reșița – Bulevardul Republicii nr. 25

Locație

Reșița – Bulevardul Republicii nr. 13 Complex Victoria

Înapoi