Las Vegas investește în instruirea profesională continuă a angajaților

Las Vegas Games investește în instruirea profesională continuă a angajaților

Grupul Las Vegas investește și recunoaște importanța dezvoltării profesionale continue a angajaților pentru a menține un nivel înalt de competențe și pentru a asigura calitatea serviciilor oferite clienților noștri.

Cursurile specializate sunt organizate lunar în mai multe județe în care compania își desfășoară activitatea, acestea adresându-se atât operatorilor din săli,  cât și managerilor, dar și trainerilor sau angajaților TESA. Fiecare tematică a cursurilor este adaptată nevoilor specifice ale grupurilor țintă și este livrată într-un format captivant și interactiv, pentru a asigura o înțelegere profundă și asimilare eficientă a informațiilor.

Până acum, în 2023, peste 600 de angajați din Brașov, Timișoara, Cluj, Argeș, Iași, Botoșani, Suceava, București, Constanța, Bacău și Tulcea, dar și din județele învecinate, au participat la astfel de cursuri, iar feedback-ul la finalizarea instruirii a fost întotdeauna pozitiv.las vegas games investeste training instruire angajati

 

Las Vegas investește – Punctele forte

Prin analiza constantă a sugestiilor celor care au participat la cursuri, echipa de instruire și dezvoltare profesională concepe module noi pentru a acoperi nevoile personalului. Acest demers permite angajaților să se perfecționeze continuu, să evite stagnarea în carieră și să devină mai buni în ceea ce fac. Astfel, ei sunt motivați să performeze la cel mai înalt nivel, iar compania își menține poziția de top în industrie datorită resurselor umane calificate și implicării lor.

”Am fost, de-a lungul timpului, atât trainer cât și instruit. Întotdeauna au fost experiențe plăcute, în timpul cărora am putut îmbina teoria și practica. Atmosfera a fost mereu foarte plăcută și am folosit aceste ocazii și pentru a ne întări ca echipă, am îmbinat utilul cu plăcutul. Cert este că rezultatele nu au întârziat să apară, iar activitatea echipei s-a îmbunătățit considerabil”, povestește Adina Mădălina Sandu, instructor formare pe zona Botoșani.

Unul dintre punctele forte ale programului de instruire profesională al Las Vegas este colaborarea solidă cu trainerul Valentin Hanga. Cu o vastă expertiză în domeniul instruirii și dezvoltării profesionale, Hanga aduce o perspectivă unică și cunoștințe de ultimă generație pentru a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele angajaților companiei.

 

 

 

 

 

 

Înapoi