Staruri de la Hollywood pasionate de jocuri de noroc

Multe dintre vedetele din filmele americane sunt pasionate de jocurile de cazino.

După ce și-au creat un renume în industria cinematografică, au acumulat premii și averi considerabile, starurile de la Hollywood și-au dezvăluit și pasiunea pentru gambling. Cei mai mulți dintre ei preferă să se relaxeze în cazinouri ”brick-and-mortar” (fizice), iar unii au ajuns la masa de poker alături de marii jucători ai lumii.

Walter Matthau este cunoscut pentru multe roluri importante, dar cei mai mulți cinefili îl știu din filmul ”Denis pericol public”. Cu o carieră de peste 50 de ani, Walter a fost văzut deseori în cazinouri, însă prefera pariurile sportive și pariurile în jocurile de trivia. Cu toate acestea, apropiații spun că celebrul actor nu ar fi refuzat niciodată un joc de zaruri.

Lista pasionaților de jocuri de noroc este completată de Charlie Sheen, binecunoscut pentru rolul din ”Two and A Half Men”. Fiul nu mai puțin celebrului Martin Sheen preferă pokerul și pariurile sportive, iar cele două pasiuni i-au adus atât câștiguri considerabile, cât și pierderi importante.

Staruri de la Hollywood pasionate de jocuri de noroc

Matt Damon și Ben Affleck

Matt Damon este cunoscut ca fiind un ”artist” al jocurilor de noroc. Actorul este parte a echipei de actor din seria ”Ocean’s” și, așa cum vom vedea, nu este singurul membru al distribuției care a ajuns să fie pasionat al gambling-ului după finalizarea filmărilor. Matt este un jucător de poker înrăit și și-a dus hobby-ul în sfera profesionismului.

Brad Pitt a fost coleg de platou cu Matt Damon în “Ocean’s Eleven” și așa a ”prins gustul” jocului la aparate de tip slot machine, dar și al altor jocuri de noroc.

Și George Clooney a devenit interesat de jocurile de noroc tot în timpul filmărilor seriei ”Ocean’s”. I-a plăcut atât de mult această lume încât și-a dorit să devină proprietarul unui cazino în Las Vegas, plan care nu s-a concretizat până la urmă.

Pamela Anderson, faimoasă pentru rolul din Baywatch, nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru jocuri de noroc. Ba chiar s-a îndrăgostit la masa de poker și a ajuns să se mărite cu unul dintre adversarii săi.

Pamela Anderson

L-a interpretat pe Spiderman , dar este și jucător profesionist de poker.

Tobey Maguire și-a început cariera de jucător profesionist în 2004, iar mentorul său a fost campionul de origine română Daniel Negreanu.

Ben Affleck este cel mai bun prieten al lui Matt Damon și îi împărtășește pasiunea pentru jocuri de noroc. Preferă blackjack-ul și a fost ”amendat” de industrie fiind acuzat că numără cărțile și că, astfel, trișează.

“Everybody Loves Raymond”. Iar Ray Romano, actorul principal al celebrului sitcom, ”loves” jocurile de noroc. Ba chiar a jucat un pasionat de gambling în serialul “Men of a Certain Age”.

Maggie Smith este o celebră actriță britanică, premiată cu Oscar și cunoscută publicului de toate vârstele ca profesoara Minerva McGonagall din seria ”Harry Potter”. Jocul său preferat este Texas Hold’em, iar pe platourile de filmare ale serialului “Downton Abbey” era văzută deseori jucând poker pe bani cu colegii săi. Iar Maggie câștiga întotdeauna.

Bruce Willis și Matthew Perry, actorul care l-a interpretat pe Chandler în serialul ”Friends”, sunt și ei pasionați de jocuri de noroc, în special de zaruri, blackjack și poker.

Eva Longoria, diva sexy din ”Neveste disperate” a dorit să devină, alături de prietena ei Victoria Beckham, proprietara unui cazino în aer liber. Chiar dacă ideea nu s-a concretizat, Eva organizează turnee caritabile de poker, câștigurile fiind donate pentru a ajuta persoanele cu dizabilități intelectuale.

 

Înapoi