Cursa culorilor și a bucuriei: Echipa Las Vegas Games București a trăit la maximum experiența Color Run

Echipa Las Vegas Games București a participat la Color Run, o cursă a culorilor și a bucuriei, destinată celor care vor să se distreze și să promoveze un stil de viață sănătos.

”Atmosfera a fost distractivă, iar evenimentul a fost reușit”, a fost părerea unanimă a echipei Las Vegas Games care a participat la cursa de 5 km din capitală.

Fondurile strânse în urma evenimentelor Color Run din acest an merg către Asociația Magic, organizatoarea taberelor MagiCAMP pentru copiii cu diagnostice grave.

Echipa Las Vegas Games The Color Run

The color run a fost o experiență care trebuie repetată. Totul a fost la superlativ de la început pana la sfârșit. Au foarte multe activități care te țin în priza și te fac să vrei să le încerci pe toate. Iar norul de pudră colorată de la sfârșitul cursei te face să fii din nou copil indiferent de vârsta. Ne revedem la anul când The color Run împlinește 10 ani!”, au povestit colegele noastre.

 

Color Run sau ”Happiest 5k on the Planet” este o cursă axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție. Participanții, printre care și echipa Las Vegas Games, nu sunt cronometrați, însă la fiecare kilometru parcurs sunt vopsiți din cap până în picioare în diverse culori.

Evenimentul a debutat în 2011 în Statele Unite ale Americii, iar în 2014 a fost organizat pentru prima dată în România.

Înapoi