Echipa Las Vegas Games Constanța a trăit la maximum experiența Color Run

Echipa Las Vegas Games Constanța a trăit la maximum experiența Color Run

Echipa Las Vegas Games Constanta a participat sâmbătă, 29 iulie, la ediția de pe litoral a Color Run. Cursa a avut loc în stațiunea Mamaia și a adunat la start mii de alergători, turiști și localnici, care s-au bucurat de experiența colorată.

color run las vegas games constanta 2023

Cursa Color Run este cunoscută pentru atmosfera sa de carnaval, în care alergătorii sunt vopsiți cu prafuri colorate pe tot parcursul traseului. Iar echipa Las Vegas s-a distrat și a străbătut cu zâmbetul pe buze cei 5 km ai cursei.

Pentru colegele noastre, Color Run a fost o experiență memorabilă și plină de încântare. Cu siguranță, fiecare membru al echipei va păstra în inimă amintirea acestei curse, iar experiența trăită îi va motiva să continue să se implice, în viitor, în activități sportive și distractive.

color run las vegas games constanta 2023

 

”Echipa Las Vegas Constanta care a participat la Color Run a fost formată din 12 persoane. A fost o experiență inedită și nouă pentru cele mai multe dintre noi. Ne-am simțit foarte bine și, cu siguranță, vom repeta această experiență și în anii următori. Cred că fiecare dintre noi a trăit senzația că suntem cu adevărat o echipă și în timpul programului de lucru și în afara acestuia”, spune Ionela Leabu, manager Las Vegas Constanța.

Color Run sau ”Happiest 5k on the Planet” este o cursă axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție. Participanții nu sunt cronometrați, însă la fiecare kilometru parcurs sunt vopsiți din cap până în picioare în diverse culori.

Evenimentul a debutat în 2011 în Statele Unite ale Americii, iar în 2014 a fost organizat pentru prima dată în România.

 

 

Înapoi