Grupul Las Vegas, reprezentat cu mândrie la Color Run Timișoara

Echipa Las Vegas Timișoara a participat sâmbătă, 20 mai 2023, la Color Run, o cursă în culori care celebrează sănătatea, originalitatea și bucuria.

Colegele noastre au alergat 5 km, la Color Run Las Vegas Timișoara,  printre culori, cu zâmbetul pe buze și cu mult entuziasm.

”A fost o experiență extraordinară! Cursa a fost ocazia perfectă să facem sport și să ne distrăm și în afara serviciului. Mă bucur să spun că toți colegii mei sunt receptivi la astfel de idei și că, pe viitor, intenționăm să participăm și la alte evenimente de acest fel. Suntem o echipă unită, entuziastă și am reprezentat cu mândrie grupul Las Vegas în această competiție”, ne-a povestit Mariana Scheuleac, manager Las Vegas Timișoara.

Echipa Las Vegas Timișoara a participat sâmbătă, 20 mai 2023, la Color Run, o cursă în culori care celebrează sănătatea, originalitatea și bucuria.

După încheierea cursei, echipa Las Vegas Timișoara a participat la petrecerea cu spumă organizată pentru participanți, iar concluzia zile a fost unanimă: ”A fost magic!”.

Iar sentimentul nu este întâmplător, fiindcă fondurile strânse în urma evenimentelor Color Run din acest an merg către Asociația Magic, organizatoarea taberelor MagiCAMP pentru copiii cu diagnostice grave.

Color Run sau ”Happiest 5k on the Planet” este o cursă axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție.

Participanții nu sunt cronometrați, însă la fiecare kilometru parcurs sunt vopsiți din cap până în picioare în diverse culori.

Evenimentul a debutat în 2011 în Statele Unite ale Americii, iar în 2014 a fost organizat pentru prima dată în România.

 

Înapoi