promo promo
Înapoi

Pitești, Bd. I.C. Brătianu bl. D1

Accesează locaţia şi primeşte direcţii în Google Maps!

 

Te aşteptăm NON STOP în sala de jocuri Las Vegas Games Pitești, Bd. I.C. Brătianu! Vino să te bucuri de aparate slot machine performante, gata să te premieze cu cel mai mare jackpot!

Avem o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa jocurilor de noroc din Romania. În anii 2018 şi 2019 am fost desemnaţi “BRANDUL CU CEA MAI DINAMICĂ DEZVOLTARE ÎN INDUSTRIA DE GAMING” şi am primit premiul pentru “CEL MAI BUN OPERATOR DE JOCURI DIN AFARA BUCUREŞTIULUI”.

Pe plan naţional deţinem peste 300 de locaţii tip casino deschise în aproape toate centrele urbane. Printre acestea se numără Arad, Argeș, Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Focşani, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Paşcani, Ploieşti, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timişoara, Vaslui, Galaţi, Mureş, Gorj etc. Iar numărul lor este în continuă creştere.

Jucătorii care aleg să evadeze din cotidian, în sălile noastre au la dispoziţie peste 5000 de mijloace de joc performante şi posibilitatea să experimenteze jocuri ca la aparate tip cazino din Las Vegas. Fie ca preferă sloturile (păcănelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie. Aparatele noastre conţin o gama variată de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Las Vegas Games vă răsplateşte fidelitatea şi vă oferă experienţe de neuitat. De aceea, organizăm periodic petreceri şi evenimente diverse, campanii promoţionale şi tombole generoase cu premii în bani, maşini şi alte produse de lux.

La noi atmosfera este primitoare, cu personal experimentat şi cu invitaţi speciali. Vă aşteptăm în fiecare locaţie cu un decor unic, elegant şi modern.

Vă oferim cocktailuri şi candybar din partea casei.

Vezi toate locaţiile din Argeș.

 

Participă acum la Golden Ticket! Vino în sala de joc Las Vegas din Piteşti, acumulează puncte, printează tickete şi intră în cursa pentru marile premii – un Mercedes GLE Coupe (Extragere în 29 Septembrie 2021) şi un Mercedes G-Class (Extragere în 22 Decembrie 2021)!

DETALII ->> GOLDEN TICKET Piteşti

 

În perioada 15.09.2021 – 27.10.2021, în fiecare zi de MIERCURI între orele 17:00 și 22:00, fii pe fază!

Vino in locaţia din Pitești şi prinde Extragerile Săptămânale Golden Week!

Te aşteaptă premii de 40.000 lei/seară.

Află mai multe informații ->> Extrageri Golden Week Pitești + Ore Magice

 

 

Telefon:
Directii
  • Free Drinks
  • Open 24/7
  • Candy Bar
  • BONUS Card

GOLDEN TICKET

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS...

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH...

Uraganu King Game

Vino acum în sălile de jocuri Las Vegas Games să descoperi noul joc de tip slot machine creat de Promatic...