promo promo

Tombole

Dacă simţi că eşti norocos şi pregătit pentru un caştig generos în bani, te aşteptăm NON-STOP la cea mai apropiată sală de jocuri Las Vegas Games.

Ne dorim să oferim jucătorilor noştri experienţe deosebite, de neuitat, de aceea avem mereu în derulare promoţii şi tombole noi de care nu puteţi să nu profitaţi.

Pentru a fi primul care afla despre evenimentele si campaniile Las Vegas Games, urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/LasVegasGamesRomania/events/

Golden Ticket Exclusive

Extragerile Golden Ticket continuă în anul 2022!

Ți-am pregătit experiențe de neuitat, multe surprize și premii senzaționale! Fii Exclusive! Acumulează puncte, transformă-le în tichete și participă la extrageri! Mai multe tichete, mai multe șanse la fiecare extragere! La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Pentru mai multe informaţii despre Campania Golden Ticket Exclusive din orașul tău, accesează link-ul. 

Locatii

GOLDEN WEEK

Fii Exclusive! Câștigă la DUBLU!!! Acumulează puncte, transformă-le în tichete și participă la extrageri! Te așteaptă premii și oferte exclusiviste la fiecare extragere! E minunat să ai atât de multe beneficii cu un singur card!

Locatii

HAPPY HOURS

Întotdeauna e timp pentru distracție și premii! Prinde orele norocoase din locațiile participante și câștigă premiile puse în joc! Joci, te distrezi și câștigi în stil Las Vegas!

Locatii

No Tax | All money

Trăiește experiența jocului și bucură-te de câștiguri 𝐓𝐎𝐓𝐀𝐋𝐄!

În locațiile Las Vegas Games cât câștigi atât primești!

Locatii