Tombole

Dacă simţi că eşti norocos şi pregătit pentru un caştig generos în bani, te aşteptăm NON-STOP la cea mai apropiată sală de jocuri Las Vegas Games.

Ne dorim să oferim jucătorilor noştri experienţe deosebite, de neuitat, de aceea avem mereu în derulare promoţii şi tombole noi de care nu puteţi să nu profitaţi.

Pentru a fi primul care afla despre evenimentele si campaniile Las Vegas Games, urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/LasVegasGamesRomania/events/

GOLDEN TICKET

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS VEGAS de care poţi beneficia în mod GRATUIT, fără a oferi informaţii personale (nume, prenume, număr de telefon sau alte informaţii) în schimbul acestuia. La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor caştiguri! Pentru mai multe informaţii accesaţi link-ul. Campania Golden Ticket continuă şi în 2021! Nu vă faceți griji, tichetele rămân valabile, iar premiile se reportează!  

Locatii

Golden Ticket Part II

Eşti pregătit pentru o nouă serie de câştiguri şi momente memorabile? Maratonul Extragerilor continuă în sălile Las Vegas Games cu Golden Ticket Part II !   Ştim cât de mult îţi place să te distrezi… De aceea te aşteptăm mereu în locaţiile noastre cu surprize şi experienţe fabuloase. Continuă să joci şi să acumulezi puncte, iar la Extragerile următoare poţi pleca acasă cu premii CASH generoase.   În plus, înregistrându-ţi Cardul BONUS intri în Club Exclusive şi îţi poţi tripla şansele de câştig.   Fii pe fază! La noi te aşteaptă o lume de distracţii nelimitate!   Las Vegas - Joci, te distrezi, câştigi NON-STOP!  

Locatii

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH si multe alte surprize! Afla mai multe pe pagina fiecarei locatii participante. LAS VEGAS Games - Sky is no limit!

Locatii