Tombole

Dacă simţi că eşti norocos şi pregătit pentru un caştig generos în bani, te aşteptăm NON-STOP la cea mai apropiată sală de jocuri Las Vegas Games.

Ne dorim să oferim jucătorilor noştri experienţe deosebite, de neuitat, de aceea avem mereu în derulare promoţii şi tombole noi de care nu puteţi să nu profitaţi.

Pentru a fi primul care afla despre evenimentele si campaniile Las Vegas Games, urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/LasVegasGamesRomania/events/

GOLDEN TICKET

!!! În contextul pandemiei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, extragerile şi evenimentele care sunt programate în locaţiile Las Vegas Games a căror activitatea este suspendată, sunt amânate până la o dată care va fi comunicată ulterior. Vă rugăm reveniţi pentru actualizări! Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS VEGAS de care poţi beneficia în mod GRATUIT, fără a oferi informaţii personale (nume, prenume, număr de telefon sau alte informaţii) în schimbul acestuia. La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor caştiguri! Pentru mai multe informaţii accesaţi link-ul. Campania Golden Ticket continuă şi în 2021! Nu vă faceți griji, tichetele rămân valabile, iar premiile se reportează!  

Locatii

HAPPY HOURS

!!! În contextul pandemiei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, extragerile şi evenimentele care sunt programate în locaţiile Las Vegas Games a căror activitatea este suspendată, sunt amânate până la o dată care va fi comunicată ulterior. Vă rugăm reveniţi pentru actualizări! Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH si multe alte surprize! Afla mai multe pe pagina fiecarei locatii participante. LAS VEGAS Games - Sky is no limit!

Locatii

TOP 100 EXCLUSIVE

Las Vegas Games vine cu noi SURPRIZE, premii fabuloase și cu o nouă campanie – TOP 100 EXCLUSIVE. In cadrul acestei campanii vom premia cei mai buni 100 de jucători din fiecare ORAŞ participant (Iași, Brașov, București și alte oraşe pe care le vom anunța ulterior). Desemnarea celor 100 de jucători se va face în baza tichetelor printate in ORAŞUL respectiv. Fii pe fază, intră în cea mai tare cursă a anului și poți câștiga un mega PREMIU cu muuulți cai putere:

  1. Iași - MARELE PREMIU LAMBOURGHINI URUS (sau 1.000.000 lei)

Locatii