promo promo

Tombole

Dacă simţi că eşti norocos şi pregătit pentru un caştig generos în bani, te aşteptăm NON-STOP la cea mai apropiată sală de jocuri Las Vegas Games.

Ne dorim să oferim jucătorilor noştri experienţe deosebite, de neuitat, de aceea avem mereu în derulare promoţii şi tombole noi de care nu puteţi să nu profitaţi.

Pentru a fi primul care afla despre evenimentele si campaniile Las Vegas Games, urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/LasVegasGamesRomania/events/

Golden Ticket Exclusive

Extragerile Golden Ticket continuă în anul 2022!

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET EXCLUSIVE, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES.

Achiziționează cardul EXCLUSIVE, participă la extrageri şi poţi pleca acasă cu premii CASH fabuloase!  Mai multe detalii aici. La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor câştiguri! Pentru mai multe informaţii despre Campania Golden Ticket Exclusive din orașul tău, accesează link-ul. 

Locatii

GOLDEN WEEK

Prin campania Golden Week ne propunem recompensarea clienților fideli. Ne face plăcere să te gazduim și să îți oferim toate condițiile ca tu sa te poți distra si câștiga în stil Las Vegas! Devino EXCLUSIVE prin achiziționarea cardului din orice locație Las Vegas si beneficiază de șansa la câștigurile pentru cei mai loiali jucatori! La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor câştiguri!

Locatii

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH si multe alte surprize! Afla mai multe pe pagina fiecarei locatii participante. LAS VEGAS Games - Sky is no limit!

Locatii

Uraganu King Game

Vino acum în sălile de jocuri Las Vegas Games să descoperi noul joc de tip slot machine creat de Promatic Group în colaborare cu faimosul Tzanca Uraganu – “Uraganul King Game"  

Locatii