Tombole

Daca simti ca esti norocos azi si pregatit pentru un castig generos in bani, te asteptam la cea mai apropiata sala.

GOLDEN TICKET

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS VEGAS de care poţi beneficia în mod GRATUIT, fără a oferi informaţii personale (nume, prenume, număr de telefon sau alte informaţii) în schimbul acestuia. La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor caştiguri! Pentru mai multe informaţii accesaţi link-ul. Campania Golden Ticket continuă după 15 iunie 2020! Nu vă faceți griji, tichetele rămân valabile, iar premiile se reportează!  

Locatii

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH si multe alte surprize! Afla mai multe pe pagina fiecarei locatii participante. LAS VEGAS Games - Sky is no limit!

Locatii

LUCKY NUMBER

La noi toate numerele sunt cu noroc… chiar şi 13... Ia-ţi prietenii si vino acum să te bucuri de noua Campanie “Lucky Number”! Descoperă acum locaţiile şi zilele în care poţi câştiga extra premii CASH norocoase, săptămână de săptămână. Las Vegas – Sky is no limit!

Locatii