promo promo

Tombole

Dacă simţi că eşti norocos şi pregătit pentru un caştig generos în bani, te aşteptăm NON-STOP la cea mai apropiată sală de jocuri Las Vegas Games.

Ne dorim să oferim jucătorilor noştri experienţe deosebite, de neuitat, de aceea avem mereu în derulare promoţii şi tombole noi de care nu puteţi să nu profitaţi.

Pentru a fi primul care afla despre evenimentele si campaniile Las Vegas Games, urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/LasVegasGamesRomania/events/

GOLDEN TICKET

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS VEGAS de care poţi beneficia în mod GRATUIT, fără a oferi informaţii personale în schimbul acestuia. Însă te poți bucura beneficii EXCLUSIVE și îți poți tripla punctele BONUS din momentul în care îți vei înregistra cardul. Mai multe detalii aici. La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor caştiguri! Pentru mai multe informaţii despre Campania Golden Ticket din orașul tău accesează link-ul.

Locatii

Golden Ticket Exclusive

Extragerile Golden Ticket continuă în anul 2022! Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET EXCLUSIVE, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Achiziționează cardul EXCLUSIVE, participă la extrageri şi poţi pleca acasă cu premii CASH fabuloase!  Mai multe detalii aici.   La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor câştiguri! Pentru mai multe informaţii despre Campania Golden Ticket Exclusive din orașul tău, accesează link-ul. 

Locatii

Golden Ticket Part II

Eşti pregătit pentru o nouă serie de câştiguri şi momente memorabile? Maratonul Extragerilor continuă în sălile Las Vegas Games cu Golden Ticket Part II !   Ştim cât de mult îţi place să te distrezi… De aceea te aşteptăm mereu în locaţiile noastre cu surprize şi experienţe fabuloase. Continuă să joci şi să acumulezi puncte, iar la Extragerile următoare poţi pleca acasă cu premii CASH generoase.   În plus, înregistrându-ţi Cardul BONUS intri în Club Exclusive şi îţi poţi tripla şansele de câştig.   Fii pe fază! La noi te aşteaptă o lume de distracţii nelimitate!   Las Vegas - Joci, te distrezi, câştigi NON-STOP!  

Locatii

Golden Ticket Speed Edition 🏎

O noua campanie ia startul in locaţiile Las Vegas Games din:

  Nu mai sta pe gânduri! Intră în cele mai tari curse ale anului şi poţi câștiga un mega PREMIU cu mulţi cai putere - câte un grandios Lamborghini Huracan în fiecare oraș. Vino! La noi distracţia nu are limite!

Locatii

GOLDEN WEEK

Prin campania Golden Week ne propunem recompensarea clienților fideli. Ne face plăcere să te gazduim și să îți oferim toate condițiile ca tu sa te poți distra si câștiga în stil Las Vegas! Devino EXCLUSIVE prin achiziționarea cardului din orice locație Las Vegas si beneficiază de șansa la câștigurile pentru cei mai loiali jucatori! La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor câştiguri!

Locatii

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH si multe alte surprize! Afla mai multe pe pagina fiecarei locatii participante. LAS VEGAS Games - Sky is no limit!

Locatii

Uraganu King Game

Vino acum în sălile de jocuri Las Vegas Games să descoperi noul joc de tip slot machine creat de Promatic Group în colaborare cu faimosul Tzanca Uraganu – “Uraganul King Game"  

Locatii