Tombole

Daca simti ca esti norocos si pregatit pentru un castig generos in bani, te asteptam NON-STOP la cea mai apropiata sala.

Pentru a fi primul care afla despre evenimentele si campaniile Las Vegas Games, urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/LasVegasGamesRomania/events/

GOLDEN TICKET

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS VEGAS de care poţi beneficia în mod GRATUIT, fără a oferi informaţii personale (nume, prenume, număr de telefon sau alte informaţii) în schimbul acestuia. La fiecare spin jucătorii acumulează puncte, indiferent de rezultatul jocului. Transformă-ţi punctele în tichete şi intră în cursa marilor caştiguri! Pentru mai multe informaţii accesaţi link-ul. Campania Golden Ticket continuă după 15 iunie 2020! Nu vă faceți griji, tichetele rămân valabile, iar premiile se reportează!  

Locatii

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH si multe alte surprize! Afla mai multe pe pagina fiecarei locatii participante. LAS VEGAS Games - Sky is no limit!

Locatii

Ziua Recoltei - Extrageri Golden Ticket

În Septembrie se culeg primele roade… Tot anul te-ai jucat, ai acumulat puncte şi ai printat tickete… acum este momentul să te premiem… 😊 Te aşteaptăm în sălile de jocuri Las Vegas Games să te bucuri de premii cash generoase şi petreceri cum nu ai mai văzut de mult… În Septembrie dăm startul primelor extrageri Golden Ticket 2020! Descoperă acum care sunt sălile participante cele mai apropiate de locaţia ta!

Locatii