Înapoi

Dej, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 3

Accesează locaţia şi primeşte direcţii în Google Maps!

 

Te aşteptăm NON STOP în sala de jocuri Las Vegas Games Dej, Piaţa Ştefan cel Mare! Vino să te bucuri de aparate slot machine performante, gata să te premieze cu cel mai mare jackpot!

Avem o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa jocurilor de noroc din Romania. În anii 2018 şi 2019 am fost desemnaţi “BRANDUL CU CEA MAI DINAMICĂ DEZVOLTARE ÎN INDUSTRIA DE GAMING” şi am primit premiul pentru “CEL MAI BUN OPERATOR DE JOCURI DIN AFARA BUCUREŞTIULUI”.

Pe plan naţional deţinem peste 300 de locaţii tip casino deschise în aproape toate centrele urbane. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Paşcani, Ploieşti, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timişoara, Vaslui, Galaţi etc. Iar numărul lor este în continuă creştere.

Jucătorii care aleg să evadeze din cotidian, în sălile noastre au la dispoziţie peste 5000 de mijloace de joc performante şi posibilitatea să experimenteze jocuri ca la aparate tip cazino din Las Vegas. Fie ca preferă sloturile (păcănelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie. Aparatele noastre conţin o gama variată de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Las Vegas Games vă răsplateşte fidelitatea şi vă oferă experienţe de neuitat. De aceea, organizăm periodic petreceri şi evenimente diverse, campanii promoţionale şi tombole generoase cu premii în bani, maşini şi alte produse de lux.

La noi atmosfera este primitoare, cu personal experimentat şi cu invitaţi speciali. Vă aşteptăm în fiecare locaţie cu un decor unic, elegant şi modern.

Vă oferim cocktailuri şi candybar din partea casei.

Vezi toate locaţiile din > Cluj!

 

Participă acum la Golden Ticket! Vino în săli de joc Las Vegas din Dej, acumulează puncte, printează tickete şi intră în cursa pentru marele premiu!

DETALII ->> GOLDEN TICKET DEJ

 

Ştim că şi voi vă doriţi ca experienţele fabuloase să nu se termine niciodată… Iar noi vrem să îţi oferim şi mai multe momente inedite şi ocazii de distracţie şi voie bună. De aceea în sala Las Vegas Games din Dej, Piaţa Ştefan cel Mare îti aducem campania Golden Ticket Part II.

Vino, joacă, adună puncte şi transformă-le în tickete, iar la Extragerile următoare poţi pleca acasă cu premii CASH generoase.

Află mai multe detalii => GOLDEN TICKET PART II Dej

 

Telefon:
Directii
  • Free drinks
  • Open 24/7
  • Candy bar
  • BONUS CARD

GOLDEN TICKET

Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET, vino în sălile de jocuri LAS VEGAS GAMES. Ia-ţi BONUS CARD-ul LAS...

Golden Ticket Part II

Eşti pregătit pentru o nouă serie de câştiguri şi momente memorabile? Maratonul Extragerilor continuă în sălile Las Vegas Games cu...

Uraganu King Game

Vino acum în sălile de jocuri Las Vegas Games să descoperi noul joc de tip slot machine creat de Promatic...