promo promo
Înapoi

Craiova, Str. Calea Bucureşti, Bl. A15

Accesează locaţia şi primeşte direcţii în Google Maps!

 

Te aşteptăm NON STOP în sala de jocuri Las Vegas Games Craiova, Calea Bucureşti! Vino să te bucuri de aparate slot machine performante, gata să te premieze cu cel mai mare jackpot!

Avem o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa jocurilor de noroc din Romania. În anii 2018 şi 2019 am fost desemnaţi “BRANDUL CU CEA MAI DINAMICĂ DEZVOLTARE ÎN INDUSTRIA DE GAMING” şi am primit premiul pentru “CEL MAI BUN OPERATOR DE JOCURI DIN AFARA BUCUREŞTIULUI”.

Pe plan naţional deţinem peste 300 de locaţii tip casino deschise în aproape toate centrele urbane. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Paşcani, Ploieşti, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timişoara, Vaslui, Galaţi etc. Iar numărul lor este în continuă creştere.

Jucătorii care aleg să evadeze din cotidian, în sălile noastre au la dispoziţie peste 5000 de mijloace de joc performante şi posibilitatea să experimenteze jocuri ca la aparate tip cazino din Las Vegas. Fie ca preferă sloturile (păcănelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie. Aparatele noastre conţin o gama variată de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Las Vegas Games vă răsplateşte fidelitatea şi vă oferă experienţe de neuitat. De aceea, organizăm periodic petreceri şi evenimente diverse, campanii promoţionale şi tombole generoase cu premii în bani, maşini şi alte produse de lux.

La noi atmosfera este primitoare, cu personal experimentat şi cu invitaţi speciali. Vă aşteptăm în fiecare locaţie cu un decor unic, elegant şi modern.

Vă oferim cocktailuri şi candybar din partea casei.

Vezi toate locaţiile din Dolj.

 

Din 15.09.2021 o nouă campanie Golden Ticket a luat startul în sălile Las Vegas Games din Craiova – Golden Ticket Speed Edition. Vino în locaţiile noastre, joacă şi printează tickete, iar la Marea Extragere din Aprilie 2022 poţi pleca acasă la volanul unui spectaculos Porche Cayman 718.

Afla mai multe detalii => Golden Ticket Speed Edition – Craiova sau urmărește-ne pe Facebook.

 

Ştim că şi voi vă doriţi ca experienţele fabuloase să nu se termine niciodată… Iar noi vrem să îţi oferim şi mai multe momente inedite şi ocazii de distracţie şi voie bună. De aceea, în sala Las Vegas Games din Craiova, Calea Bucureşti îti aducem campania Golden Ticket Part II.

Vino, joacă, acumulează puncte şi transformă-le în tickete, iar la Extragerile următoare poţi pleca acasă cu premii CASH generoase.

Află mai multe detalii => GOLDEN TICKET PART II Craiova

 

Joacă în perioada 10.01.2022 – 27.01.2021 și acumulează șanse de câștig pentru extragerile săptămânale din fiecare JOI la ora 18:00!

Vino in locaţia din Craiova, Calea București şi prinde Extragerile Golden Week!

Te aşteaptă premii în valoare totală de 24.000 lei.

Află mai multe informații ->> Extrageri Golden Week Craiova

În perioada 10.01.2022 – 29.01.2022, în fiecare zi de LUNI până SÂMBĂTĂ începând cu ora 18:00, fii pe fază, te așteaptă premii în valoare totală de 123.000 lei! Vino in locaţiile din CRAIOVA şi prinde premiile HAPPY HOURS!

Pentru noutăți urmărește-ne pe Facebook – >> HAPPY HOURS CRAIOVA

 

Telefon:
Directii
  • Free Frinks
  • Open 24/7
  • Candy bar
  • BONUS CARD

Golden Ticket Speed Edition 🏎

O noua campanie ia startul in locaţiile Las Vegas Games din: Iași: Golden Ticket Speed Edition Iași Craiova: Golden Ticket...

HAPPY HOURS

Fii pe faza si prinde premiile HAPPY HOURS in locatiile Las Vegas Games participante! Vino si bucura-te de premii CASH...

Uraganu King Game

Vino acum în sălile de jocuri Las Vegas Games să descoperi noul joc de tip slot machine creat de Promatic...