promo promo
Înapoi

Iaşi, Calea Galata, bloc F3A

Accesează locaţia şi primeşte direcţii în Google Maps!

 

Te aşteptăm NON STOP în sala de jocuri Las Vegas Games Iaşi, Galata! Vino să te bucuri de aparate slot machine performante, gata să te premieze cu cel mai mare jackpot!

Avem o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa jocurilor de noroc din Romania. În anii 2018 şi 2019 am fost desemnaţi “BRANDUL CU CEA MAI DINAMICĂ DEZVOLTARE ÎN INDUSTRIA DE GAMING” şi am primit premiul pentru “CEL MAI BUN OPERATOR DE JOCURI DIN AFARA BUCUREŞTIULUI”.

Pe plan naţional deţinem peste 300 de locaţii tip casino deschise în aproape toate centrele urbane. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Paşcani, Ploieşti, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timişoara, Vaslui, Galaţi etc. Iar numărul lor este în continuă creştere.

Jucătorii care aleg să evadeze din cotidian, în sălile noastre au la dispoziţie peste 5000 de mijloace de joc performante şi posibilitatea să experimenteze jocuri ca la aparate tip cazino din Las Vegas. Fie ca preferă sloturile (păcănelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie. Aparatele noastre conţin o gama variată de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Las Vegas Games vă răsplateşte fidelitatea şi vă oferă experienţe de neuitat. De aceea, organizăm periodic petreceri şi evenimente diverse, campanii promoţionale şi tombole generoase cu premii în bani, maşini şi alte produse de lux.

La noi atmosfera este primitoare, cu personal experimentat şi cu invitaţi speciali. Vă aşteptăm în fiecare locaţie cu un decor unic, elegant şi modern.

Vă oferim cocktailuri şi candybar din partea casei.

Vezi toate locaţiile din > Iaşi!

 

Din 04.06.2022, o nouă campanie Golden Ticket a luat startul în sălile Las Vegas Games din Iaşi – GOLDEN TICKET LUXURY EDITION IAȘI. Vino în locaţiile noastre, joacă şi printează tickete, iar la Marea Extragere din Iunie 2023 poţi pleca acasă la volanul unui grandios Mercedes GLS 600 Maybach.

.

Afla mai multe detalii => GOLDEN TICKET LUXURY EDITION

 

Ştim că şi voi vă doriţi ca experienţele fabuloase să nu se termine niciodată… Iar noi vrem să îţi oferim şi mai multe momente inedite şi ocazii de distracţie şi voie bună. De aceea în sala Las Vegas Games din Iași, Aleea Profesor Gheorghe Alexa îți aducem campania GOLDEN TICKET LUXURY EDITION.

Vino, joacă, adună puncte şi transformă-le în tickete, iar la Extragerile următoare poţi pleca acasă cu premii CASH generoase.

Află mai multe detalii => GOLDEN TICKET LUXURY EDITION

 

Telefon:
Directii

Golden Ticket Exclusive

Extragerile Golden Ticket continuă în anul 2022! Pentru a putea participa la campania GOLDEN TICKET EXCLUSIVE, vino în sălile de...

GOLDEN WEEK

Prin campania Golden Week ne propunem recompensarea clienților fideli. Ne face plăcere să te gazduim și să îți oferim toate...

Uraganu King Game

Vino acum în sălile de jocuri Las Vegas Games să descoperi noul joc de tip slot machine creat de Promatic...