Înapoi

Timişoara, Calea Sever Bocu nr. 45

Te aşteptăm NON STOP în sala de jocuri Las Vegas Games Timişoara, Circumvalaţiunii! Vino să te bucuri de aparate slot machine performante, gata să te premieze cu cel mai mare jackpot!

Avem o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa jocurilor de noroc din Romania. În anii 2018 şi 2019 am fost desemnaţi “BRANDUL CU CEA MAI DINAMICĂ DEZVOLTARE ÎN INDUSTRIA DE GAMING” şi am primit premiul pentru “CEL MAI BUN OPERATOR DE JOCURI DIN AFARA BUCUREŞTIULUI”.

Pe plan naţional deţinem peste 300 de locaţii tip casino deschise în aproape toate centrele urbane. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Paşcani, Ploieşti, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timişoara, Vaslui, Galaţi etc. Iar numărul lor este în continuă creştere.

Jucătorii care aleg să evadeze din cotidian, în sălile noastre au la dispoziţie peste 5000 de mijloace de joc performante şi posibilitatea să experimenteze jocuri ca la aparate tip cazino din Las Vegas. Fie ca preferă sloturile (păcănelele) sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generaţie. Aparatele noastre conţin o gama variată de jocuri din care orice pasionat poate alege cu încredere.

Las Vegas Games vă răsplateşte fidelitatea şi vă oferă experienţe de neuitat. De aceea, organizăm periodic petreceri şi evenimente diverse, campanii promoţionale şi tombole generoase cu premii în bani, maşini şi alte produse de lux.

La noi atmosfera este primitoare, cu personal experimentat şi cu invitaţi speciali. Vă aşteptăm în fiecare locaţie cu un decor unic, elegant şi modern.

Vă oferim cocktailuri şi candybar din partea casei.

Vezi toate locaţiile din > TIMISOARA!

 

Participă acum la Golden Ticket! Vino în săli de joc Las Vegas din Timişoara, acumulează puncte, printează tickete şi intră în cursa pentru marele premiu!

DETALII ->> GOLDEN TICKET Timișoara

 

În perioada 18.05.2021 – 30.07.2021, în fiecare zi de JOI, începand cu ora 17:00, fii pe fază! Vino in locaţia din Timişoara – Calea Sever Bocu şi prinde premiile HAPPY HOURS!

Descoperă şi celelalte locaţii norocoase – >> HAPPY HOURS TIMIŞOARA

BONUS, în perioada 22 mai – 27 iunie 2021, în sala din Sever Bocu în fiecare zi de SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ, începând cu ora 17:00, vă invităm la Happy Weekend cu extra premii de 5.000 lei/zi.

 

 

 

Telefon:
Directii
  • Free drinks
  • Open 24/7
  • Candy bar
  • BONUS CARD

GOLDEN TICKET

!!! În contextul pandemiei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, extragerile şi evenimentele care sunt programate în locaţiile Las...

HAPPY HOURS

!!! În contextul pandemiei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, extragerile şi evenimentele care sunt programate în locaţiile Las...